Deep Zone Project

 

News

 
 
 
Deep Zone in Brazil in May 2013

22 April 2013Deep Zone in Brazil in May 2013

Deep Zone ще имат два концерта в Бразилия на на 10 и  11 май по покана на местната промоутърска агенция Super Matrix.

БГ музикантите ще имат 3-часово шоу с техни авторски хитове и ремикси на емблематични български песни. Ще има и  специално видео шоу с красиви визуализации от България. Мястото -  Getulio Loft,  един от най-големите клубове в град Cuiaba. Има вероятност същото музикално и мултимедийно шоу да бъде представено и в Рио Де Жанейро.

С групата ще пътува и друг наш диджей, живеещ дълги години в Испания -  DJ Lizameh (основател на интернет радио предаването  Cool Beats radio – Spain).

Важна и интересна част от проекта, който Deep Zone са озаглавили “Операция Бразилия”, е отправената официална покана към президента Дилма Русеф за присъствие и участие в събитието като ВИП гост и виден представител на българската култура и идентичност.

Една от основните цели на поканата за участия в Бразилия е да се осъществи обмен на съвременни музикални проекти и изпълнители, с които Deep Zone вече записват общи песни с модерно, иновативно звучене.

По време на престоя си в Бразилия, Deep Zone и представляващата ги музикална компания Ротон ще снимат кратък филм и музикален видеоклип към предстоящия им сингъл, който се очаква да излезе в края на май.
 

 
 

back