Deep Zone Project

 

News

 
 
 
Клубни Версии На Златни БГ Песни

30 July 2013Клубни Версии На Златни БГ Песни

Deep Zone възраждат златни БГ песни

 Групата стартира проект, който има за цел да представи някои от най-емблематичните български песни в ново съвременно звучене.

Всичките са изпяти наново от певицата на групата – Надя, а в някои от новите версии участие взимат и оригиналните изпълнители на съответната песен, като обединяващата част е модерния клубен звук, които се превърна в запазена марка на Deep Zone.

Повечето избрани песни в оригиналния си вид са с бавно темпо или балади така, че в новите си танцувални варианти за първи път тези заглавия ще влязат в клубове,  дискотеки и радиостанции, където предимно се залага на бърза и динамична музика.

„След многократно проведени тестове по време на наши участия, в които изпълнявахме на живо пред многобройна публика новите версии, видяхме с очите си как те предизвикват истински фурор. Този проект обединява няколко поколения българи и безпорно е безценно културно наследство с доказана през годините висока стойност” споделя Дидо.

Всички завършени нови версии, както и всички авторски хитове на групата ще бъдат представени в зрелищно парти на 5-ти август в Слънчев Бряг – клуб Bedroom Beach.

По време на шоуто ще бъде изпълнена и най-новата песен на Deep Zone -  „Няма НЕ”, която се очаква да излезе с видеоклип през месец Септември.

 

Чуйте първата песен от проекта: Deep Zone feat. Avenue – „Бягство”

https://soundcloud.com/deep-zone/deep-zone-feat-avenue-biagstvo

 

Скоро в официалната Фейсбук страница на групата (https://www.facebook.com/DeepZoneProject) ще бъде публикувана и втората песен: Deep Zone Vs БТР – „Спасение”:

https://soundcloud.com/deep-zone/deep-zone-feat-btr-spasenie

 

Deep Zone PR Team

Web: www.deepzoneproject.com
Facebook: www.facebook.com/pages/DeepZoneProject  
Youtube: www.youtube.com/djdiandjdian1
Myspace: www.myspace.com/deepzoneproject
Soundcloud: http://soundcloud.com/deep-zone
Twitter: http://twitter.com/deepzoneproject

 

 

 

 
 

back